Lencsefőzelék füstölt hússal
A hagyományos módon elkészített lencsefőzelék füstölt hússal az igazi. Már csak azért is, mert a füstölt hús (füstölt sonka, füstölt csülöklé vagy tarja) levében főtt lencsefőzelék sokkal teltebb íz ad és füstölt hússal laktatóbb, mint egyéb feltétekkel. Ezen az oldalon kipróbált receptek szerepelnek, kivétel nélkül mind lencsefőzelék füstölt hússal:
Retro lencsefőzelék füstölt oldalassal
Retro lencsefőzelék füstölt oldalassalLencsefőzelék füstölt hússal a legjobb. Füstölt csülök, füstölt tarja a kedvenceim, most a disznóölésből megmaradt és lefagyasztott füstölt oldalassal is...
Lencsefőzelék füstölt tarjával
Lencsefőzelék füstölt tarjávalHagyományosan a lencsefőzelék akkor az igazi, ha füstölt hús főzőlevében tudjuk megfőzni. A füstölt húsok közül a leggyorsabban elkészíthető feltétként a füstölt tarja,...
Lencsefőzelék csülökkel
Lencsefőzelék csülökkelLencsefőzeléket akkor készítek, amikor húsvéti sonkát vagy füstölt csülköt főztem korábban, mert az ízes lében megfőtt lencsefőzelék íze verhetetlen. Húsvét egy évben egyszer...