Lencsefőzelék feltét

Milyen feltét illik a lencsefőzelékhez? A hagyományos módon elkészített lencsefőzelékhez általában füstölt húst adunk feltétnek, már csak azért is, mert a füstölt hús (füstölt sonka, füstölt csülöklé vagy tarja) levében főtt lencsefőzelék az igazi. Sajnos van úgy, hogy nincs kéznél füstölt lé és füstölt hús. Ilyenkor gyorsabb instant megoldás lehet a sült kolbász, esetleg kolbászcsipsz, tükörtojás sonkával összesütve, főtt ojás vagy a sült virsli. Klasszikus főzelék feltét a fasírt. Az alábbi lencsefőzelék feltét gyűjteményben biztosan találsz Te is ötletet!

Lencsefőzelék angolul

Lencsefőzelék angolul

Lencsefőzelék angolulA klasszikus főzeléket az angolok nem ismerik, ezért erre szavuk nem igazán van. A főzelékhez legközelebb álló angol szó talán a stew, mely szó szerint dinsztelve és lassan...

Legfinomabb lencsefőzelék virslivel

Legfinomabb lencsefőzelék virslivel

Legfinomabb lencsefőzelék virslivelA legfinomabb lencsefőzelék virslivel készül. A virsli készítése sokféle módon lehetséges és mindegyik változat más-más ízt ad hozzá a lencsefőzelékhez. A cikkből...

Falusi lencsefőzelék fasírttal

Falusi lencsefőzelék fasírttal

Falusi lencsefőzelék fasírttalVoltak olyan ételek, amiket nagymamám kizárólag a sparhelten volt hajlandó elkészíteni, pedig volt már "modern" gáztűzhelye. Ilyen volt például a palacsinta vagy a...